1.Imię: Grzegorz
2.Wiek: 20 lat
3.nick w grze: Ayamine/Grellmond/Keei
4.Klasa postaci: Cleric
5.Coś o sobie: Pierwsze co moge powiedzieć o sobie to to że nie lubię mówić o sobie
. Jestem studentem zgłębiającym wiedzę o kulturze i języku japońskim. Mieszkam sam z młodszym bratem, więc długie nocne wypady gildiowe z mojej strony jak najbardziej wchodzą w grę
.
6.Typowe godziny grania: ,,Bezpiecznym marginesem" jest mniej więcej 18-2 (zazwyczaj więcej godzin, lecz wszystko zależy od zajęć). W weekendy jeszcze dłużej. W przypadku nieobecności zawsze powiadamiam z jednodniowym wyprzedzeniem.
7.Dlaczego chcesz do nas dołączyć: Bowiem jesteście dużą gildią z doświadczeniem, ambicjami i środkami by je realizować. Znam was z WoW'a, WAR'a oraz AoC.
8.Czego oczekujesz od C9: Aktywnej, ambitnej gildii, dojrzałej, lecz nie ,,sztywnej" atmosfery oraz nowych znajomości. Wszak, przyjemniej healować znajomych
9.Jakie masz doświadczenie z grami mmorpg:
-Star Wars Galaxies: Grałem do momentu wprowadzenia NGE patcha, który, w moim przekonaniu, zrujnował tą grę.
-Warhammer online: Grałem w nią niestety tylko 3 miesiące, ponieważ nie spełniła do końca moich oczekiwań (m in brak grywalnej rasy skavenów
).
-World of warcraft: Duże doświadczenie jako pvp (pocket
) healer, na bg, arenach i wg, oraz doświadczenie raidowe (również jako healer):
Vanilla: Całe oprócz aq 40.
TBC: Tu słabiej bo tylko Kara, Mag,Gruul i TK.
Wotlk: Wszystko, wliczając pierwszy encounter z ToC (trial of crusader).
-Age of Conan: Grałem jako PoM, jednak ,,Rosyjska hegemonia" i coraz dziwniejsze pomysły dev'ów (oraz zbliżająca się premiera Aiona). Sprawiły że zakończyłem swoją przygodę w Hyborii.
Ponadto grałem również w:
-FFXI
-EQ2
-Kilka darmowych produkcji (lecz były to naprawde krótkie epizody
).
Z góry dziękuję za czas poświęcony na rozpatrzenie tego podania i pozdrawiam. Liczę że wkrótce będziemy walczyć pod jednym sztandarem :>